Musisz być zalogowany, by wykonać tę akcję
Musisz być zalogowany, by wykonać tę akcję
Musisz być zalogowany, by wykonać tę akcję
Musisz być zalogowany, by wykonać tę akcję
Musisz być zalogowany, by wykonać tę akcję
Musisz być zalogowany, by wykonać tę akcję
Musisz być zalogowany, by wykonać tę akcję

Kuchnia

Foto blog www.gzikipyry.pl, ...ŁASUCHOWO..., Pyszne obiady

Składniki na 1 porcję:
Kawa:
60ml espresso
120ml mleka
1 łyżka syropu czekoladowego
60ml kawowego likieru Kahlúa (lub innego)
Dodatkowo:
120ml śmietanki 30% lub 36%
1 łyżeczka cukru pudru
1 płaska łyżeczka ciemnego kakao
wiórki czekoladowe do posypania (niekoniecznie)
lód (jeślibyśmy chcieli podać z lodem)

1. Składniki na kawę wymieszać i przelać do wysokiej szklanki.

2. Śmietankę ubić z cukrem pudrem i kakao. Ozdobić nią wierzch kawy, posypać czekoladą (jeśli chcemy) i od razu podawać.

3. Kawę możemy podać na zimno z lodem (wtedy raczej już bez bitej śmietany) lub przed rozlaniem do szklanek podgrzać ją i podać na ciepło.

Smacznego:)
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation